به صورت رایگان ثبت نام کنید! دانلود کنید، سوال کنید، پاسخ بگیرید، بحث کنید و مطالب و نظرات تخصصی خود را با سایر مهندسان عمران در کل کشور به اشتراک بگذارید.

ارسال پاسخ ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی مخزن بتن آرمه در نرم افزار SAP
نویسنده پیام
civil93 آفلاین
کاربر فعال
تشکر شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #1
طراحی مخزن بتن آرمه در نرم افزار SAP

سلام
من برای مخزن یه shell تعریف کردم تو sap. حالا نمیدونم چطور تعداد میلگردها رو مشخص کنم بعد از آنالیز در قسمت show force/stress میرم combo رو انتخاب میکنم تیک concrete design رو میزنم ast1 یا ast2 رو تیک میزنم اما نمیدونم وقتی یه عددی میده چطور فاصله و تعداد میلگردها رو به دست بیارم

۵ اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۰۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر پاسخ به این ارسال همراه با نقل قول
civil93 آفلاین
کاربر فعال
تشکر شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #2
RE: طراحی مخزن بتن آرمه در نرم افزار SAP

برای استفاده سایر همکاران نحوه محاسبه میلگرد در مقطع shell به صورت زیر است
ابتدا سازه را run کرده و آنالیز میکنیم بعد از قسمت display>show force/stress>shells را کلیک میکنیم در پنجره باز شده ابتدا combo ایی را که بحرانی تر است را انتخاب میکنیم البته میتوان برای ترکیب بارهای مختلف مقدار میلگردها رو چک کرد بعد از انتخاب ترکیب بار قسمت concrete desing  را تیک زده و همینطور قسمت  ast1 یا ast2 را تیک میزنیم برای راحتی چک کردن میلگردها بهتر است واحد را به kgو cm انتخاب کنیم
مساحت میلگرد بحرانی تر رو در نظر میگیریم اگر بخواهیم تمام shell با یک میلگرد و فواصل مساوی طراحی شود مثلا فرض کنیم
cm^2/cm  0.6 بدست آمده اگر بخواهیم مثلا فاصله مش های میلگرد 20 سانتی باشد برای به دست آوردن شماره میلگرد به این صورت عمل میکنیم 
0.06cm^2/cm*20cm=1.2cm^2

مساحت میلگرد شماره 14= 1.54 سانتی متر مربع که بیشتر از 1.2 سانتی متر مربع است پس میتوان برای مشfi 14@20 cm c/c  را انتخاب کرد
برای جهت دیگر مش راستای x  یا Y  هر بار یکی از ast1 یا ast2 را انتخاب میکنیم
برای مش پایین bottom face و برای مش بالای shell باید top face فعال باشد

۶ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر پاسخ به این ارسال همراه با نقل قول
 تشکر شده توسط: admin
ارسال پاسخ ارسال موضوع 

موضوعات مرتبط در این انجمن
موضوع نویسنده پاسخ‌ها بازدید‌ها آخرین ارسال
  پیش آمدگی در پلان ساختمان های بتن آرمه farshidp 4 23,508 ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۶:۱۳ عصر
آخرین ارسال: Babak.r.st
  طراحی دستی اعضای ساختمان بتن آرمه به روش LRFD sina.shahini 2 17,284 ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ ۰۵:۵۳ عصر
آخرین ارسال: mehdi3093
  طراحی سازه های بتن آرمه در نرم افزار ETABS admin 8 36,120 ۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ صبح
آخرین ارسال: coffin
  کنترل خیز بلند مدت با نرم افزار Safe Iman2 1 14,982 ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ عصر
آخرین ارسال: admin
  طراحی دیوارهای برشی در نرم افزار ETABS admin 3 18,501 ۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ صبح
آخرین ارسال: admin

پرش به بخش:

کاربرانِ در حال بازدید از این موضوع: کاربر مهمان: 1 نفر