به صورت رایگان ثبت نام کنید! دانلود کنید، سوال کنید، پاسخ بگیرید، بحث کنید و مطالب و نظرات تخصصی خود را با سایر مهندسان عمران در کل کشور به اشتراک بگذارید.

ارسال پاسخ ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی سازه های فولادی به روش حدی (LRFD) در نرم افزار ETABS
نویسنده پیام
amirorc آفلاین
کاربر عادی
**
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #38
درخواست بررسی فایل ETABS 2015 + دانلود پروژه فولاد 7 طبقه با فایل های ETABS و محاسبات

سلام دوستان عزیز

ببخشید که دوباره وقتتون رو می گیرم. نیاز راهنمایی شما عزیزان و سروران گرامی دارم.

توضیح پروژه : یک ساختمان 7 طبقه فولادی بدون هرگونه دیوار و خرپشته و راه پله و ... کاملا ساده ساده - دارای مهاربند همگرای ویژه قطری در هر 4 طرف - هدف: پیدا کردن و انتخاب مقاطع ستون و مهاربند از مقاطع BOX و مقطع تمامی تیر ها IPE 180 می باشد.

مشکل من: نمی دونم چرا پس از مدل سازی در ETABS 2015 تمام مقاطع BOX 200*200*10 انتخاب می شوند. با اینکه این مقطع جوابگوی نیرو ها نیست. خواهش می کنم فایل ETABS را بررسی کنید و مشکلش را برطرف کنید یا توضیح دهید.

سپاسگزارم

۱۰ تير ۱۳۹۵ ۰۳:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر پاسخ به این ارسال همراه با نقل قول
ارسال پاسخ ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
مدل سازی تیرهای کامپوزیت - REZA JAMAL - ۵ مرداد ۱۳۹۴, ۱۱:۱۳ صبح
مهار جانبی تیرهای قاب خمشی با سقف کامپوزیت - gha3edak1991 - ۳ آبان ۱۳۹۴, ۰۷:۰۶ عصر
کمک فوری - hassan733 - ۲۴ آبان ۱۳۹۴, ۰۳:۲۱ عصر
قاب خمشی فولادی ویژه - s.ghasemi - ۵ اسفند ۱۳۹۴, ۰۸:۵۳ صبح
درخواست بررسی فایل ETABS 2015 + دانلود پروژه فولاد 7 طبقه با فایل های ETABS و محاسبات - amirorc - ۱۰ تير ۱۳۹۵ ۰۳:۳۳ عصر

موضوعات مرتبط در این انجمن
موضوع نویسنده پاسخ‌ها بازدید‌ها آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی برای طراحی پلیت اتصال در سازه چوبی Blue moon 0 7,497 ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۵۱ عصر
آخرین ارسال: Blue moon
  آموزش های مرتبط به نرم افزار PROPER admin 13 61,126 ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۵ عصر
آخرین ارسال: admin
  طراحی گاست پلیت amirorc 0 7,189 ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۸ عصر
آخرین ارسال: amirorc
  دانلود نشریه 264 (آیین نامه اتصالات در سازه های فولادی) admin 0 7,351 ۲۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۴۵ صبح
آخرین ارسال: admin
  ورق ذوزنقه ای عرشه فولادی alirezarafatfar 2 15,272 ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ صبح
آخرین ارسال: alirezarafatfar

پرش به بخش:

کاربرانِ در حال بازدید از این موضوع: کاربر مهمان: 1 نفر