به صورت رایگان ثبت نام کنید! دانلود کنید، سوال کنید، پاسخ بگیرید، بحث کنید و مطالب و نظرات تخصصی خود را با سایر مهندسان عمران در کل کشور به اشتراک بگذارید.

ارسال پاسخ ارسال موضوع 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حداقل قطر خم و طول مستقیم قلاب های استاندارد در طول مهاری (طول گیرایی)
نویسنده پیام
koohian آفلاین
کاربر عادی
**
تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #5
RE: حداقل قطر خم و طول مستقیم قلاب های استاندارد در طول مهاری (طول گیرایی)

سلام
با تشکر از شما و مطالب آموزشی که در سایت قرار دادید.
من کاردانی معماری هستم و چند سال از دوران دانشگاهم گذشته. امسال تصمیم دارم در آزمون نظام کاردانی شرکت کنم. نمونه سوالات سال های قبل را مرور کردم. متاسفانه من در هیچ سایتی پاسخنامه تشریحی ۀآزمون کاردانی را پیدا نکردم. دو سوال در آزمون 1400 بود که من با توجه به مطالبی که خواندم نتوانستم به پاسخ صحیح برسم. من دو مورد سوال سال قبل را به همراه گزینه صحیح و یک سوال با پاسخ که مربوط به آزمون نظام مهندسی بود. لطف می فرمایید و در مورد پاسخ سوال مرا راهنمایی بفرمایید.
سوال 43- کاردانی معماری 1400-به منظور مهار میلگرد عرضی سنجاقی به قطر 10 میلی متر حداقل طول l باید چند میلی متر باشد؟ پاسخ 115
سوال 58 –کاردانی معماری 1400- به منظور مهار میلگرد طولی آجدار در کشش از قلاب استاندارد 90 درجه مطابق شکل استفاده شده است. درصورتی که قطر میلگرد 30 میلی متر باشد.حداقل طول l باید چند میلی متر باشد؟ پاسخ 480

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۰۲:۲۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر پاسخ به این ارسال همراه با نقل قول
ارسال پاسخ ارسال موضوع 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: حداقل قطر خم و طول مستقیم قلاب های استاندارد در طول مهاری (طول گیرایی) - koohian - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۰۲:۲۴ عصر

پرش به بخش:

کاربرانِ در حال بازدید از این موضوع: کاربر مهمان: 1 نفر